torsdag 1 november 2007

Prying open my third eye...

Millennium var väl först, sedan Profiler. Medium är mer barnvänligt, men inte på något vis sämre för det. Av de tre skulle nog Medium hamna på andra plats, för första säsongen av Millennium äger. Sedan hamnar väl även Ghost Whisperer i denna kategori, men den serien har jag av ett eller annat skäl aldrig följt.

Jag gillar den synska vinkeln. Men jag gillar även det naturliga uttrycket som finns i Medium, trots det övernaturliga inslaget. Alla karaktärer känns äkta och jordnära och hela familjen Dubois är charmig, alla på sitt sätt.
Sedan ska vi ju inte glömma mördarna! Jag tänker speciellt på en viss doktor som försöker förleda andra till att mörda unga kvinnor. Även Kelsey Grammer övertygade som mördare… fast han är ju Sideshow Bob, så alltför långsökt var det inte.

Jag har varit lite uttråkad på torsdagar. Jag har totalvägrat att titta på CSI Miami, av uppenbara skäl (I hate Horatio Caine).
Men nu är torsdagstablån inte längre dyster! Medium är tillbaka på 4:an, efter ett långt uppehåll. Det ska ses!

3 kommentarer:

Anonym sa...

En som överaskade mig rejält var James van Deer Beek (heteer han va?) i Rules of Attraction!

Men jaaa, jag längtar tills ikväll!!

De sa...

Han överraskade dig i Rules of Attraction? Har inte sett den. Eller menar du att han är med i Medium? För det har jag i så fall missat helt.

Han var ju en galen seriemördare i Criminal Minds, där hans skådespelarinsats i alla fall överraskade mig positivt!

Anonym sa...

DEET missade jag! Han överaskade mig i Rules of Attraction, förlåt för min förvirring.. Den var faktiskt bra!