måndag 21 september 2009

Efterlysning

Någon som kommer ihåg Stark Raving Mad? En amerikansk komediserie som gick för ett antal år sedan med Tony Shalhoub, Neil Patrick Harris och Eddie McClintock. En säsong blev det om den något otrevlige skräckförfattaren Ian Stark (Tony Shalhoub) och hans editor Henry (Neil Patrick Harris).
Jag kommer speciellt ihåg ett avsnitt, "Four Colds and a Funeral", där Henry tror sig ha dödat sin favoritbarnboksförfattare genom att ha smittat honom med sin förkylning. Stark var då inte sen med att komma på denna lilla ramsa:

You didn't use a gun or knife,
but surely sir, you took his life.
If you hadn't let him get so near'ya,
he wouldn't have died from your bacteria.
No one's denied the man just died.
His death is surely bonafide.
But you must confide, he wouldn't have died,
if you hadn't committed homicide.


En annan serie som jag borde ha spelat in när den gick var My Life in Film med Kris Marshall och Andrew Scott. Denna engelska komediserie på bara sex avsnitt (löjligt lite) handlar om Art (Kris Marshall) som är en aspirerande men något misslyckad filmskapare som i sin vardag hamnar i olika filmiska situationer. En serie för filmnördar med kittlande filmreferenser.

Jag skulle vilja se om dem, men har inte kunnat hitta dem någonstans. Någon som vet? Det finns uppdelade avsnitt på YouTube, men det är ju inte samma sak...

1 kommentar:

Anonym sa...

tror du skulle gilla rockflame.com ;D