söndag 30 november 2008

Veckan i serier

CSI
Denna vecka kändes lite som ett mellanavsnitt, det hände saker men allt kändes lite urvattnat och ytligt. Är det Sara månne som påminner mig om avsnitten där hon var jobbig? Nåväl, hon åkte igen så förhoppningsvis är CSI tillbaka med starkare tag nästa vecka.

House
House drogar Wilson i smyg. Wilson drogar House i smyg. En vanlig dag på jobbet. Förutom att House faktiskt log. Han har ett fint leende. Jag gillar samspelet mellan de två. Det fungerar bättre än mellan de övriga just nu. Forman ska sluta. Eller? Bestäm er.

Grey's Anatomy
Denna serie har jag på sistone mest tittat på av ren vana och samtidigt funderat om det inte är dags för lite aktiv dödshjälp. Denna vecka var det dock 5:ans reklam som fick mig att titta. Jag tror att den nya doktorn kan vara den friska fläkt som Grey's behöver. Och det säger jag inte enbart för de rödhåriga tendenserna eller de blå ögonen. Det säger jag för att de övriga karaktärerna fortfarande känns urvattnade och tråkiga.

Medium
En mordkomplott med förgiftade värktabletter. Inte det mest spännande fallet, men så tittar jag inte heller på denna serie för enbart fallen. Oftast inte, i alla fall. För det är familjen och deras samtal, problem och vardag som lyfter Medium. Vanligtvis vill jag se så lite som möjligt av karaktärernas privatliv i liknande serier, de ska bara lösa genomtänkta fall, men jag gillar verkligen familjen Dubois. Och jag gillar verkligen Medium. Det är dock synd att man alltid kan räkna ut saker innan Allison gör det. Som att mötesplatsen var en flygplats i detta avsnittet. Men man kan väl inte få allt.

Criminal Minds
En galen stalker. Som inte blinkade. Ovanligt avsnitt då de oftast involverar döda offer. Men det funkade även med ett levande. Inte lika bra som det varit, men jag kan gå med på ett mellanavsnitt då och då.

Fringe
Jakten efter svar fortsätter, i samma takt som förut. En fråga bara: krossas glas i så höga hus så lätt? Känns lite oansvarigt. I vanlig ordning ställs fler frågor än som får svar. Men Charlie var med lite mer än tidigare. Det gillas.

Studio 60 on the Sunset Strip
Åh, va bra!

3 kommentarer:

ag sa...

Den enda anledningen till att titta på Grey's Anatomy är just Kevin McKidd, innan dess var serien dålig. Nu är den inte lika dålig :-)

missTv sa...

Jag är nog beredd att hålla med *ler*

Anonym sa...

behovet for at se:)