fredag 4 januari 2008

Men jag är inte bitter…

To be continued… FUCK YOU!
Jag hatar när serier envisas med ”to be continued”. Det här är den största anledningen till att inte titta på serier när de går på tv utan istället se dem på dvd.
Medium har nu lyckats med konststycket att göra en ”to be continued” två avsnitt per rad, lagom till sista avsnittet för säsongen nästa vecka. Fruktansvärt frustrerande.

Och jag som behövde komma bort från verkligheten med lite njutbart serietittande. Men jag är fortfarande arg på dumma amerikaner som kommer rösta på konservativa och religiösa republikaner i presidentvalet.
Visst är det underbart att en av världens mäktigaste länder tar beslut utifrån religiösa illusioner? ”Giftermål bör bara gälla mellan man och kvinna” = idioter! ”Oskyldiga liv (läs foster) får absolut inte dödas” = idioter! Jag blir mörkrädd.

Och jag måste även säga att jag är mäkta stolt över mänskligheten när jag får höra att folk roar sig med att skjuta nyårsraketer på andra människor. Bravo. Vi har verkligen kommit långt.

2 kommentarer:

Sunkmamman Hanna sa...

Och dessa avsnitten är ju lämpligt nog de mest spännande avsnitten som nånsin Medium har gjort, hittills.. Jag håller med, det suger!
Men det pratade vi ju om när CSI la ner.. När börjar förresten det igen?

missTv sa...

Visst är de. En "to be continued" hade verkligen räckt, två är bara elakt. De hade ju även kunnat visa de två sista avsnitten i sträck kunde man tycka. Speciellt eftersom de hade ett uppehåll under julveckan. Men, men...

Har ingen aning om när CSI börjar igen. Till våren står det. Hjälper ju inte så mycket direkt.