fredag 8 augusti 2008

Don't feel bad, I'm sure every wrinkle is an inch…

Det är lite lustigt det där. Hur olika man kan tycka om saker. Och jag kan ärligt erkänna att jag är lite förvirrad och glömsk av mig. Att jag kan börja fundera på om saker är så bra eller dåliga som jag minns det. Jag hinner till och med tänka att Aenima inte kan vara så bra som jag minns den, men vid första tonen av Stinkfist är jag ännu en gång helt övertygad om att det är världens bästa skiva.
Kanske har jag inbillat mig att Six Feet Under är så mycket bättre än Battlestar Galactica. Men jag tror inte det. Eller Dexter. Eller Band of Brothers. Weeds. Twin Peaks.

Jag tror att det kan vara humorn. Eller bristen på humor. Den humor som får mig att mysle eller skratta högt i Dexter som i stort sett fattas i Battlestar Galactica. Det är nästan bara Gaius som fått mig att skratta. Så därför tycker jag om honom. Men resten... Humorn är ofantligt viktig. Så kanske är det, det som gör att jag är lite osäker.

Men jag förstår att vi alla har olika smak. Jag accepterar det, även om jag även anser att det är jag som har rätt. Att det är jag som är normal. Men erkänn, ni tänker också så.

Inga kommentarer: