söndag 22 juni 2008

Tired old whore

SLs gamla tåg firar 40 år i år. Jag hoppas att jag ser piggare ut när jag är i den åldern. Men å andra sidan har jag inte haft riktigt lika många människor inne i mig. Men dessa gamla haggor kan inte pensioneras riktigt än, som det var tänkt. De nya tågens förarhytter byggdes nämligen ergonomiskt inkorrekt och måste därför en efter en tas ur trafiken och byggas om. Bravo. Nej, jag menar det verkligen. Det krävs stor skicklighet att gång på gång misslyckas med saker. Stor skicklighet och ett stort engagemang. Jag är imponerad.

Det är en trött dag idag. Eller idag också. Kommer inte ihåg när jag var pigg senast. Men det har varit en skön helg. Midsommar var lugn, med god mat och mycket trevligt sällskap. Gårdagen var trött och soffbetonad. Idag lär det inte hända mycket heller. Perfekt.
Om man pysslar om lite i tv-tablån så finns det saker att slötitta på nästan hela dagen. Lite smått underhållande program blandat med riktigt bra program: Twin Peaks börjar strax på TV4 Guld, två avsnitt att avnjuta (jag måste inhandla boxen snart!). Lite senare är det en Forsytesaga på kanal 9. Har aldrig sett serien om Forsyte-familjen, men såg att Damian Lewis är med i den så varför inte.
Nej, nu ska jag hämta lite choklad och sedan besöka staden där kaffet är gott, pajerna är himmelska och människorna är charmigt skruvade.

2 kommentarer:

LadyM sa...

Tack för en supertrevlig midsommar!
Här är det också tröttare än tröttast..men i mitt fall beror det nog mest på allergin..känns som jag inte kommer våga mej ut mer denna sommar :S

missTv sa...

Tack detsamma! Fortfarande mätt.
Jobbigt med allergier, hoppas det blir bättre snart.