onsdag 27 augusti 2008

Trött

All this running around,
well, it's getting me down.
Just give me a pain that I'm used to.

Ska opponera på ett C-projekt imorgon och jag har inget positivt att säga. Jag har letat med ljus och lykta, men det enda jag kan komma på är "intressant ämne". Jag får prata riktigt långsamt, annars kommer det bli 44,5 minuter med kritik och en halv minut med "intressant ämne". Oh, well done.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tips om "positiva" ämnen vid opponering:Har han/hon stavat rätt? Använder han/hon det svenska språket och grammatiken korrekt? Snygg layout? Bra längd på arbetet? Eller är det här också dåligt i uppsatsen... Nästan så jag vill läsa den. Bara nästan.

mistlur sa...

jag vill höra dig säga intressant ämne i trettion sekunder. "iiiinnnntttttrrreeesss....."

De sa...

ag: Jag tror att du skulle förfasa dig en aning om du läste den. Speciellt när man tänker på att hon går sista året på en journalistutbildning. Men samtidigt, det hon inte har i sitt skrivande, har inte jag i mitt tal, så jag ska egentligen inte döma.

mistlur: I can speak whale.

Anonym sa...

jag dör av nyfikenhet över vem det är du opponerade på. har förstås mina misstankar men ska göra mitt bästa för att snoka reda på rätt svar på kurswebben.

och jo, du ska egentligen döma. ska man bli journalist ska man väl för fan kunna skriva!(däremot behöver man inte kunna flash.)

Anonym sa...

uppdatering: nej, vad tråkigt! jag hade hoppats att det var någon i klassen :C. men lite roligt: hennes efternamn som skvallrar lite om nivån på hennes skrivande.

De sa...

Hon lämnade aldrig in på kurswebben så jag vet inte hur långt du kommer med ditt snokande.

Haha! Inte så sugen på att komma igång med flash igen eller?

De sa...

Haha! Shit, va rolig du är Felicia! Och lite evil. Men ja, du har så rätt, så rätt.