tisdag 27 januari 2009

Glitter is the herpes of craft supplies

Jag är trött. Mest kroppsligen idag, men det hjälper föga. Känns som att jag fortfarande bär på något som inte brutit ut. Jag vill att det ska bryta ut och bli något som jag sedan kan tillfriskna från. Som det är nu orkar jag inte speciellt mycket, kroppen vill bara sova. Detta signaleras genom huvudvärk, halsont, magont, ledont och ögonimma. Men inget av det i sig ger mig en ursäkt för att sova bort en hel dag. Jag har alldeles för mycket att göra.

Är inne på andra veckan på praktiken. De är väldigt snälla, men just nu känner jag mig mest som en sekreterare eller assistent. Antar att det blir bättre, för tyvärr har jag inte kommit igång med varken redigering eller hemsidan än. Men det kommer väl. Snart förhoppningsvis...

Det är fortfarande "Houses svåraste fall" ikväll. Inga nya avsnitt i sikte. Tråkigt. Jag har saknat House, men vill ha nya avsnitt. Nu. Men det är bättre än ingenting. Alltid trevligt med en Hugh Laurie-dos. Han blev förövrigt Bästa skådespelare i en dramaserie på Screen Actors Guild-galan i söndags. Bravo.

Men nu till lite humor. Min tröst, min tillflykt, min varma famn.

Demetri Martin. Till viss del utan huvud...

1 kommentar:

missTv sa...

Hallå? Är det INGEN som gillar Demetri Martin? Nu blir jag allt lite ledsen i ögat...