lördag 3 januari 2009

Väntan...

Jag har helt ignorerat tv-tablån på sistone. Har ingen aning egentligen om vad jag har missat. Jag har nämligen nästan helt ägnat mig åt the West Wing: 69 avsnitt på 11 dagar. Då blir det inte så mycket tid över till tv eller film, även om The Mist och två piratfilmer slank mellan.
Just nu väntar jag på fler avsnitt. Väntar. Jag har nämligen någon annan som jag måste rätta mig efter, som har annat att göra just nu. Det är frustrerande.
Men man får ju lite tid till att kolla grejer på youtube. Och eftersom jag missade större delen av Yrrol igår, så tar jag igen det idag.

Journalist? Javisst.

9 kommentarer:

LadyM sa...

Oj det var bra jobbat! Själva har vi precis sett sista avsnittet på säsong två av Millenium.

missTv sa...

Vad tycker ni då? Kom ihåg att jag förvarnade er att det blir sämre bara...

LadyM sa...

Nej det hade jag glömt! Men vi har tyvärr märkt...andra säsongen var väldigt ojämn på alla sätt och vis. Ibland har det känts som att det varit alldeles för många som blandat sej i och resultatet blev något slags hopkok med lite av varje. Igår såg vi två eller tre avsnitt på raken som alla var bra och med spänd förväntan såg vi ett avsnitt ill innan vi skulle lägga oss och då var det det där avsnittet med Djävlarna som satt på café. Ingen höjdare att avsluta dagen på men de två efterföljande avsnitten var något bättre som tur var.

missTv sa...

Ja, det är synd att serien inte fortsatte som den började. Ni får se om något av de tidigare avsnitten när ni är klara, så ni minns att det finns avsnitt som är riktigt riktigt bra.

LadyM sa...

Ja vi får nog göra det.

mistlur sa...

härmapa: http://soundslikemistlur.blogspot.com/2008/07/sieg-berlusconi.html

missTv sa...

I'm a cheeky monkey, yes. Eller så kan du ta det som att jag delar din humor. Eller att jag helt enkelt har ett jävligt dåligt minne. Bara att välja.

mistlur sa...

dela på kakan. duktig apa. :)

Anonym sa...

Ja, formentlig sa det er