fredag 1 februari 2008

Drink, my pretties!

Det var under en vitryssyatzy-session som vi kom på hur bra choklad passar till vitryssar. Såhär i efterhand, kan man ju tycka att det är uppenbart. Men tydligen inte. För mig i alla fall.
Så nu, lagom lullig, är jag lite kinkig över att chokladen just tog slut. Nåväl, det är snart dags att ge sig ut ändå.

Men det var inte därför jag skrev. Jag undrar lite smått vad människor tycker är bra att lyssna på inför festligheter. Alltså, vad lyssnar ni på när ni ”gör er redo” för utgång?
Nu tror jag ju inte att någon kommer kommentera och berätta, för det verkar vara svårt att få människor att bry sig nog mycket för att skriva till mig. Men ändå.

Jag gillar i alla fall ”Lotion” med Greenskeepers. Får mig alltid på bättre humör. Annars är Faith No More ett tips, eller Stephen Lynch, Queens of the Stone Age, Eurythmics eller Richard Cheese.

6 kommentarer:

Ellie sa...

Jag vill ha disco eller gamla syntklassiker. Såna där som gör att jag inte kan sitta stilla utan blir på omedelbart partyhumör.

Och tro det eller ej, men Ricky Martin funkar :D

Steve Eriksson sa...

Inte så mycket Ricky Martin men gärna nåt som svänger. Monster Magnet är bra dra-igång-fyllan-rock.

Sunkmamman Hanna sa...

Jag gillar nog mest att köra på Blind Melon eller Rage Against The Machine. Det får mig på toppenhumör. Ibland är jag skämmig och går igång på låtar som "Livin on a prayer", men det är när jag är ensam.

Jag hade glömt att vitryssarna och chokladen var en så bra kombination! Hur kunde jag göra det?? Kanske för att det var för länge sen sist?

missTv sa...

Åh, kommentarer, vad ni gör mig glad!

Ricky Martin var lite av en överraskning, måste jag säga.
Men musik som svänger och får en att inte kunna sitta still, vare sig det är syntklassiker eller Monster Magnet, är jag med på!

Hey, Hanna. Var det där en liten hint om att det är dags snart igen? Säg bara till, jag är på!

StalkingButler sa...

The Cure. Kyuss. Ricardo Keso. Är de som kommer upp i sinnet direkt.

Me llamo Ricardo Keso, let's mambo!!!

missTv sa...

Ha ha! Undrade just när Mr. Musikfascist skulle säga sitt.