lördag 29 mars 2008

Eländig uppdatering...

Idag har varit en sjuk dag, på flera sätt. Jag är helt slut, men kommer inte kunna somna i alla fall. Huvudet yr runt, och inte bara med tankar utan även med bokstavlig yrhet. PM-genomgången igår gick bra, hemtentan idag gick inte lika bra. Inte nog med att jag lämnade in den mer än en timme för sent, jag hade verkligen ingen aning om vad jag höll på med. Nu är jag yr, trött och allmänt kinkig. Varför finns inte Chokladfabriken runt hörnet?
Den här veckan har bara rusat förbi. Jag kan knappt minnas vad jag har hållit på med, förutom att plugga. Jag är rätt trött på det just nu, kan jag berätta. Snart sommar, snart sommar, snart sommar…
Men först ska jag göra ett C-projekt om New Orleans. Det ska bli ofantligt intressant och roligt. Jag hoppas bara att motivationen kommer att hålla i sig. Måste få mycket gjort innan jag tar mitt pick och pack över atlanten.

Men det var inte det jag skulle skriva om. Hanna, jag håller med dig om Criminal Minds. Det blev lite krystat med lille Malcolm som mördaren. Jag får erkänna dock att jag satt och dregglade lite i början, under serietidningsdelen där den rockbeprydde utförde lite slice & dice i slowmotion med blodsdropparna tydligt synliga i regnet. Vackert. Och ja, jag är lättroad, men svart och vitt tillsammans med rött och jag är fast. Du kan få det i målaruppdrag av mig, Hanna.

Annars börjar det bli dags att göra slut med ännu en serie. ER är inte saknad och nu är det en annan sjukhusserie som hänger löst. Greys Anatomy har inte varit bra en enda gång, denna säsong. Allt elände runt George och Izzie och nu när de äntligen kan vara tillsammans så kan de inte få till lite bra sex. Jag blir så jävla trött. Kom på något nytt för i helvete! Jag har redan sett det här på Vänner. Så, en chans till får de, för jag är av den förlåtande typen. Men bara en chans till.

3 kommentarer:

Hanna Eat World sa...

Jag hade en liten era av svart/vit/röda tavlor en tid.. Då hade jag även en utställning i bara dom färgerna. Dock inte så mycket blod och sånt.. men ja..

På måndag ser jag däremot fram emot att Cashmere Mafia börjar, KANSKE nåt att hänga i granen. Och det där Dirty Sexy Money (trots världens sämsta namn) verkar också vara rätt underhållande. Jag håller tummarna för nya serier.
Såg en kvart av reprisen av Private Practice igår och det var bra! Sen fick jag dock inte se mer för Una, så jag kanske byter bort Criminal Minds mot det i framtiden.. NÄÄÄ, det gör jag ju inte!!

missTv sa...

Cashmere Mafia... tror du inte att risken är rätt stor att det blir en Sex in the City 2? Fyra kvinnor i New York... kanske bara är jag som är lite cynisk. Fick mig en törn nyss och ser lite svart på världen just nu.

Dirty Sexy Money, ja, uselt namn. Peter Krause är ju med, så det blir nog att se första avsnittet i alla fall. Sedan får man väl se.

Hanna Eat World sa...

Mycket troligt.. men å andra sidan så var ju Sex and the City hyfsat underhållande det också. Men jag hoppas att det blir roligare. Kvinnorna verkar ju inte vara singlar. En ENORM skillnad. ;)

Ja, exakt. Jag har saknat Peter Krause.. Jag kan titta på SFU-klippet när han springer i backspegeln och fälla en tår, som om han vore borta på riktigt.