torsdag 6 mars 2008

Let there be House

House fortsätter att stråla. Avsnittet igår var lika bra som de två föregående avsnitten i den här säsongen. House har blivit känd för sitt cyniska och allmänt otrevliga sätt och kommentarer. Tidigare har han oftast kommit undan med det, men denna gång mötte han tydligen sin bittra överman, vilket resulterade i en arrestering.

Vi får väl se hur det går nästa gång. Om en vecka typ. Skit. Jag vill titta på dvd! Se flera avsnitt i rad eller åtminstone flera avsnitt i veckan. Det suger verkligen att titta i tv-takt.
Det är knappast en fördel för serierna för de blir bara bättre om man ser dem oftare och det finns egentligen ingen fördel för tittaren heller som får sin upplevelse fragmenterad (speciellt om det är reklam inpetat). Det finns ingen mening, ingen logik, ingen sans.
Så var det sagt.

2 kommentarer:

Steve Eriksson sa...

Jag har aldrig kollat på House men det känns så fel att Hugh Laurie spelar tuff och nihilistisk läkare när jag bara sett honom i roller som mesig urbritt i typ Black Adder.

missTv sa...

Haha! Han fungerar faktiskt ofantligt bra i rollen! Men visst, ibland lyser den smått mindre intelligente prinsen från Black Adder igenom. Men inte blir det sämre för det! Töm kalendern för nästa tisdag och titta!