torsdag 1 maj 2008

Got crabs?

Idag har ägnats åt att promenera nedför Camp, Magazine Street och St. Charles Avenue. Ofantligt schyssta hus, oavsett om de var bebodda eller urholkade. Promenaden fortsatte sedan till French Quarter som kanske kan liknas med Gamla Stans charm. Dock har vi bara skrapat på ytan både där och på Magazine Street, som är hur lång som helst. Mer en annan dag.

Alldeles utanför hotellet vi bor på är som sagt en park, där det varje onsdag mellan 17 och 19:30 bjuds på gratis musikunderhållning. Två band spelade cajunmusik medan lokalbefolkningen umgås och pratar, äter och dricker. Affärsstånd med konst, smycken eller keramikmagneter. Matstånd med hamburgare, grillspett, vårrullar, pizza, crepé och pasta.
Hade kunnat spendera en hel del pengar där, måste jag erkänna, men det blev bara ett inköp. Ett fotografi av Joshua Lee Nidenberg föreställande en skylt med texten: Peace, Love & Crabs. Helt underbar.

Förövrigt är första intervjun gjord. Det gick rätt bra, han började prata och snart hade det gått en timma. Hoppas att resten är lika pratglada. På fredag ska jag träffa två från staden. Jag har en känsla av att de inte är lika öppna med sina svar.
Imorgon har jag en intervju och jag har ingen aning vad jag ska fråga henne. Ingen aning! Jag har försökt att förbereda mig och tänka ut en vinkel, men det står verkligen helt still. Skoj, skoj.

2 kommentarer:

Hanna Eat World sa...

Det låter så himla mysigt!! Jag hoppas att ni fotar som fan (helst med en ordentlig kamera och inte bara Martins mobilkamera!) så jag får se bilder sen.

Och det kommer säkert frågor när du väl sitter där, tror du inte?

missTv sa...

Det blir massa bilder. Bild två i dagens inlägg är helt till din ära, Hanna.