måndag 26 maj 2008

Mannen med hatten

Nanananaaa nananaaa nanananaaa nananaa naa naaaaa…
och så vidare. Indiana fucking Jones!

Jag hade hört både positiva och negativa kommentarer om den nya Indiana Jones-filmen. Och jag måste säga att jag inte blev besviken. Det är inte världens bästa film, men den är definitivt underhållande. Ha inte för höga förväntningar bara.

Början var lite seg, innan handlingen kom igång på allvar. Men sedan var det både nytt och klassiskt med. Äventyr och humor i en salig blandning.
Harrison Ford är Indiana Jones, så är det bara. Lite mer av den typiska pojkcharmen hade dock inte skadat. Cate Blanchett är en av mina favoritskådisar och jag tyckte att hon fungerade bra som rysk övernaturlighetsfanatiker, även om jag är osäker på om jag någonsin såg henne blinka.
Om Shia LaBeouf skulle kunna ta över huvudrollen i eventuell fortsättning, har jag ingen egentlig åsikt om. Men det skulle säkert funka om det görs på rätt sätt. Men om någon vill/kan förklara präriehundarna (eller vad det var) i början av filmen för mig så vore jag evigt tacksam.

Iron Man står fortfarande som obesegrad. Men i juni är det dags för nya Hulken och The Happening, i juli Hancock. I slutet av juli är det även dags för The Dark Knight som jag tror kommer att bli en väldigt stark utmanare.

2 kommentarer:

Hanna Eat World sa...

i l-o-v-e batman! jag ska fan gifta mig med batman.. om jag måste välja en superhjälte - batman, utan tvekan!

missTv sa...

Hmmm... jag tror att jag är mer en Joker-tjej om jag ska vara ärlig. Har alltid tyckt att bovarna varit mer intressanta och komplexa figurer än superhjältarna. Men jag kan förstå tjusningen med Batman, absolut. Just nu slår dock Iron Man högre här.