lördag 3 maj 2008

Worst. Interviewer. Ever.

Idag låste det sig helt och hållet. Jag har aldrig påstått att jag är bra på att intervjua. Jag har heller aldrig påstått att det är det jag vill hålla på med, eller att det är anledningen till att jag går den utbildning jag går. Men så här dålig brukar jag faktiskt inte vara. Det var ren tur att de bara fortsatte att prata. I slutet lyckades jag få fram några frågor, men det hela var näst intill tragiskt. Jag ville bara gå hem och dra täcket över huvudet. Vilken tur att regnet öser ner och ger mig en ursäkt för att gömma mig på hotellet.

Vindarna har varit ihärdiga idag, säkert ett förtecken på det regn som kom på eftermiddagen. Men om det blåser så här mycket en vanlig dag så vill jag verkligen inte vara här under stormvindar.

Det blev en promenad till French Quarter för lite Shrimp Creole, Chocolate Suicide och allmän strosning. Men när regndropparna började bli stora som femkronor var det dags att bege sig hemåt igen. Det behövs lite mer sömn i natt med tanke på den tidiga timmen som den guidade turen börjar imorgon. Redan åtta! Hur ska jag kunna ta mig upp så tidigt?

4 kommentarer:

Anders sa...

Vilka är dessa människor du intervjuar? På vilka kriterier har de valts ut och hur har du hittat dem?

missTv sa...

Shit, här får man skyla sig från strålkastaren i ansiktet. Please, sir, don't break my fingers! I'll tell you everything!!
En från stadsplaneringskontoret och en från återuppbyggnadskontoret har intervjuats, tre från två olika hjälporganisationer, en som jobbar i hamnen och en "vanlig" boende. Tyvärr föll en intervju bort, så jag måste göra en del efterarbete jag inte hade planerat för. Men så är det.
Jag har hittat dem genom ren och skär tur, och genom personliga kontakter.
Duger det svaret, herr förhörsledare? ;)

anders sa...

Men förlååååååt så mycket för att man är nyfiken då! Jag ska aaaaaldrig fråga dig nånting igen nånsin!!!
Så vad är frågeställningen i uppsatsen då? :)

missTv sa...

Hehe. Du är förlååååååten.

Det är inte en uppsats egentligen, det är ett projekt med flera olika artiklar. Fokus är post-Katrina New Orleans, ur flera vinklar.