lördag 24 maj 2008

This is FUBAR!

Har just genomlidit 28 Weeks Later. Jag har verkligen inget positivt att säga om denna film. Risken för att utbryta i en lång harang svordomar är överhängande, men filmen är inte ens värd det. Så det enda jag har att säga är: nej. Nej. Och åter nej.

5 kommentarer:

Steve sa...

Sluta, den är ju bra. Inte som den första men det är zombies och survival. Allt som behövs.

De sa...

Du har fel. Och här är varför:
- varför var alla de människorna tillbaka? En enda mening hade räckt, men icke.
- varför var mamman så långt bort från labbet? Om man gör tester gör man det i närheten.
- varför kunde Robban komma in överallt i ett militärt komplex? Att han kom in i bostadshuset köper jag, men i militärens laboratorier?
- om de nu hade en kod röd, hur kunde allt gå så jävla åt helvete? De borde haft planer redan innan de lät folk komma tillbaka.
- hur kunde en skadad och två barn springa ifrån ett gäng hungriga zombies som såg ut att springa minst dubbelt så fort?

Jag kan fortsätta hur länge som helst. Grejen är att jag kan svälja rätt mycket vad logikmissar heter, bara det görs bra, men inte såhär mycket. Plus att den inte var snygg eller fängslande eller engagerande. Plus att den sög.

Sophix sa...

"Plus att den sög." Word.

Steve sa...

Det var zombier i filmen. Så där, jag vann :-D

De sa...

Men Steve, så kan man ju inte tänka. Om det är zombier du är ute efter så varför inte se en zombie-film som faktiskt är bra också? Se Shaun of the Dead istället. Eller originalet. Bleka kopior undanbedes.