måndag 5 maj 2008

Beware of pickpockets and loose women

Sitter på Louis Armstrong Airport nu. Det är snart dags för New York (baby!). Det ska tydligen shoppas i massor, meddelar min resekamrat, men jag är mest uppfylld av en massa intryck nu för att kunna tänka på det. Några få dagar i New Orleans räcker inte. Jag skulle både ha velat och behövt stanna här längre. Men så är det när man lever på en budget.

Sedan jag skrev sist har vi varit på en guidad tur som var väldigt lärorik och hemsk på samma gång. Alla dessa spökområden med övergivna hus fastnade på min näthinna. Blir tung i själen när jag tänker på det. Men det var bra att få se det med sina egna ögon och inte enbart på bild. Men tomheten och tystnaden var överväldigande. Det blir ingen bild på det just nu dock, måste gå igenom dem lite mer först.

Har även hunnit med två intervuer till som båda gick rätt bra faktiskt. Men har fortfarande inte fått något skrivet. Det är typ bara två veckor kvar nu och det blir mer och mer tydligt att jag inte kommer att hinna klart. Men man kan faktiskt inte åka till New Orleans och inte ta sig tid att njuta av staden. Så är det bara.

2 kommentarer:

Steve Eriksson sa...

Jag håller med, bättre att njuta av resan nu än att oroa sig för ett arbete som kan bli färdigt "sen". Ska ni på någon spelning i NY förresten?

StalkingButler sa...

Ingenting planerat. Vi får se om något dyker upp. Fokus är shopping.