tisdag 28 oktober 2008

Höst, ensamhet och CSI

Det är kallt. Höst. Även inne. Det är underligt hur en lägenhet full med saker kan kännas så stor och tom, just för att man är ensam i den. Varken den tjocka tröjan eller täcket kan få mig att sluta att huttra.

Försöker tänka på annat. Som gårdagens avsnitt av CSI. Den andra halvan av säsongen har gått lite under radarn för mig, men igår hade det hela min uppmärksamhet. Och det var faktiskt bra. Lite som ett mysterium som måste lösas. Det var även lite Arkiv X-vibbar i och med det gröna blodet. Och vilka dyker upp om inte Adam och Jamie från Mythbusters! Som förövrigt också är ett bra tv-program.
Jag har dock svårt att se hur CSI kommer att bli utan Grissom. Han är limmet som håller ihop serien för mig. Han är den ende som kommer undan med de obligatoriska one-liners som en viss annan CSI-snubbe slaktar. Grissom känns äkta.
Fast Laurence Fishburne kanske också fungerar. Only time can tell.

4 kommentarer:

Eva sa...

Gårdagens avsnitt av CSI var riktigt bra! Grissom rockar & jag håller med dig om att det blir svårt att driva serien vidare utan honom.

Johanna sa...

Jasså Laurence Fishburne? Spännande, det tror jag kan bli bra. Själv har jag tröttnat på CSI och har inte sett ett avsnitt på hur länge som helst. Ska ta igen det någon gång på DVD, när jag får lust :)

Sophix sa...

Laurence Fishburne e ju galet grym. Det måste ju bli bra.
Fast det e klart Grissom kommer vara saknad...
Har av förklarliga skäl inte sett CSI på länge.

missTv sa...

Det dröjer ju fortfarande lite till, vad jag hört kommer inte LF in förrän säsong tio och den som går här nu är säsong åtta.

Och det är ALLTID bättre att se tv-serier på DVD, så jag förstår dig.