fredag 3 oktober 2008

L is for love

Jag gillar människor som ordnar med saker. Speciellt när det gäller tillställningar som bjuder på något som jag tycker om. Igår var jag på filmvisning på skolan. Varje onsdag och torsdag visas det film och igår såg jag mästerverket Alien. Jag har aldrig sett den på stor duk, så det var en mycket trevlig upplevelse. Fram för mer sådant!
Tråkigt bara att jag upptäckte detta först nu, sista veckorna jag kommer vara i skolan. Men det är ingen idé att tänka på att jag skulle ha kunnat gå och sett film på skolan för 20 spänn per termin under de här tre åren. Hur går talesättet, gråt inte över spilld mjölk? Så jag ska inte gråta över missade filmtillfällen. Inte så mycket i alla fall.

Förövrigt blev jag stött på igår. Det kändes väldigt surrealistiskt med tanke på att det var många år sedan någon stötte på mig senast. Jag är inte så stötbar. Men han stoppade mig och min vän på väg från skolan och inledde en konversation jag inte alls var beredd på. Det började som en kliché, jag känner igen dig, har vi träffats förut? Jag tror han försökte sälja något.
Sedan övergick han till att fråga om vi skulle ta en fika. Om han kunde få mitt nummer. Ordet vacker nämndes, så tydligen var han inte helt psykiskt stabil. Det hela kändes lite olustigt. Men min vän hade väldigt roligt i alla fall. Det kan jag väl bjuda på antar jag.

4 kommentarer:

Lady M sa...

Men du ÄR ju vacker!
Ses vi imorgon på tanto?

Johanna sa...

Sug i dig av uppmärksamheten! Man behöver höra sådant i bland :) kram

Eva sa...

Men knas, du är ju snygg. Sug åt dig helt enkelt. Kram

missTv sa...

lady m: tack! Ses imorgon!

johanna: det är sant, men det kändes mest konstigt.

eva: tack och jag ska försöka.