fredag 24 oktober 2008

She's alive!

Med nöd och näppe. Jag känner mig bakfull. Lite yr och skakig. Men gårdagen involverade ingen alkohol. Det var dock den fjärde dagen i rad som involverade timmar och åter timmar i skolan. Jag har räknat ut att jag under måndag, tisdag, onsdag och torsdag denna vecka har spenderat drygt 57 timmar i skolan. Jag är trött, less och nedstämd.

Men idag är jag ledig. Strax efter midnatt igår/idag lyckades vi lämna in vårt exjobb efter att ha suttit och kämpat med skolans ftp i 45 minuter. "Användaren kan inte logga in" stack som nålar i våra trötta ögon. Väl hemma gick det på första försöket med ftp:n på min egen dator. Jag har sagt det förut och säger det igen: skolans grejer suger.
Men, men, ingen idé att vara bitter nu. Nu är jag hemma. I min soffa. Framför min tv. Med tid att andas, att blunda och bara vara. Underbart, härligt och som bomull för min själ.
Nästa vecka är det redovisning och opponering. Men för nu säger jag, den dagen den sorgen. Denna helg kommer att gå i sömnens och slappandets tecken. Säng, soffa, tv. House, Fringe och Criminal Minds är inspelade och väntar på mina ivriga tv-tittarögon. Jag är redo. Roa mig.

3 kommentarer:

Sophix sa...

Grattis! Välförtjänt vila och Hoooouse.

Eva sa...

Välkommen tillbaka! Bra jobbat, se till att slappa ordentligt & unna dig mums *ler*

missTv sa...

Tack! Jag kommer ta slappandet till nya höjder i helgen, det kan jag lova.