söndag 5 oktober 2008

Med magen full av kanelbullar ter sig världen inte lika hård

Jag är visserligen lite bakfull. Men hembakade bullar har en tendens att göra saken bättre (puss på er Hanna, Misha och Una). Detta trots plugg som väntar och vidrigt väder utanför som gör att jag vill gå i ide.

Men innan jag sätter igång att plugga vill jag bara säga något kort om Fringe.
Jag är inte helt övertygad när det gäller denna serie. För även om första avsnittet hade en del intressanta scener, så levde det inte upp till mina förväntningar. I trailern verkade serien vara riktigt schysst, mystisk och till och med lite spännande, men frågan är väl om det var en mask.
Risken finns nämligen att det har lagts ner mer energi på förpackningen än på innehållet. Och även om jag gillar när filmer och serier är snygga, med detaljer som egentligen mest är till för ögat, så håller det inte i längden om handlingen och karaktärerna inte håller.
En annan möjlighet är naturligtvis att första avsnittet var en lite för lång presentation och ingång till själva serien och att Fringe kommer att komma igång först i nästa avsnitt. Om så är fallet så var det kanske inte så genomtänkt från skaparnas sida, men jag har ju för vana att ge saker både andra och tredje chanser så jag lär se Fringe igen.

7 kommentarer:

Sunkmamman/Cupcakes sa...

Ska du se the lost room, eller vad den heter?

Sunkmamman/Cupcakes sa...

Och varsågod! Hahaha, bra att dom smakade!

missTv sa...

Chansen för det är nog rätt stor, ja. Verkar skum och intressant på samma gång. Att Peter Krause är med gör ju inte saken sämre heller.

Sunkmamman/Cupcakes sa...

Peter Krause skulle vara den enda anledningen att jag skulle se det.. Men jag har inte mycket till övers för sajfaj överhuvudtaget, så det blir nog inget lost room för mig alls, vid närmare eftertanke.

missTv sa...

Hehe. Det beror ju på hur det genomförs också. Storyn låter som sagt lite skum, men om det görs rätt kan det säkert bli bra.

Lady M sa...

Vi såg precis repriserna av båda avsnitten..helt okej, men skådespeleriet från den blonda vad hon nu heter var ingen höjdare. De borde ha valt en kvinna som utsrålar mer pondus. Men men, vi fortsätter nog att kolla några avsnitt till i alla fall och ser hur den utvecklas :)

missTv sa...

Nejmen precis, man får hoppas att hon blir lite mer varm i kläderna alternativt skärper till sig. Jag hoppas att det var en tillfällighet, annars blir det trist. Men några avsnitt till får det absolut bli.