måndag 6 oktober 2008

Pitt hit och Pitt dit...

Det är ingen hemlighet att jag blev besviken på bröderna Coens förra film, No Country For Old Men. Detta innebär dock inte att jag inte ser fram emot Burn After Reading. Jag tror nämligen att deras nya, som har premiär den 5 november här, kommer visa sig vara exakt så som en Coen-film ska vara: galet rolig och charmig.
Det sägs att till och med Brad Pitt ska vara rolig och bra i rollen som den som hittar och försöker sälja en lönnmördares hemliga memoarer.
Jag är inte ett fan av Pitt, de enda filmer jag kan dra mig till minnes som jag verkligen gillar och som han är med i är Fight Club, Seven och Twelve Monkeys… Eventuellt lite hårddraget, men ärligt talat, är det någon mer?

Så nu ska jag chocka lite och nämna ännu en film med Brad Pitt som jag ser fram emot, nämligen The Curious Case of Benjamin Button. David Finchers nya.
Förutom Pitt är även Cate Blanchett med, en av mina favoriter (som förövrigt ser helt fantastisk ut som rödhårig).
Filmen handlar om Benjamin Button som föds som en gammal bebis och som sedan växer sig yngre och yngre. Jag tycker att den låter bisarr men intressant. Fast om jag ska vara ärlig så räckte det att höra att det var en Fincher-film för att jag skulle börja längta.
I'm so easy.

9 kommentarer:

Lady M sa...

Är inget hellet jättefan av Pitt men jag bara älskar Snatch!

missTv sa...

Det är sant... den är inte dålig.

mistlur sa...

kalifornia?

missTv sa...

Jo... han kanske är rätt bra i Kalifornia, men Juliette Lewis *ryser* är med i den och jag kan verkligen inte med henne. Så jag har väl, kanske oförtjänt, dömt ut den filmen.

Johanna sa...

Alla Oceans-filmer, jag gillar även Meet Joe Black. + alla dem som räknats upp här tidigare.. men visst har han gjort ett par stolpskott oxå :)Han kan juh vara så där supersockersöt i en film och ett psykfal i nästa, och jag gillar det med honom!

missTv sa...

Jag tror att mitt största problem med honom är att han inte altid känns så äkta. Jag kan inte riktigt förklara det.
Jag tycker att han kan vara riktigt bra när han spelar ett psykfall, som du säger. Men den där supersockersöta är jag allergisk mot. Hu.

Anders sa...

Mannen har faktist en uppsjö intressanta projekt på gång. Förutom de två nämnda filmerna kommer det filmer av Terrence Malick, Darren Aronofsky och Tarantino. Ganska tunga namn att samarbeta med...

missTv sa...

Det är kanske sant. Jag har inte riktigt haft tid att hålla koll på vad han har för sig nu för tiden...
Inglorious Bastards kan ju exempelvis vara något, trots att Simon Pegg inte längre är involverad.

Har du läst något om Chad Schmidt? Låter rätt bisarr.

Anders sa...

Nej - kollade upp den nu, och den verkar skönt underlig.

Måste komma loss och kolla originalet på inglorious bastards innan tarantinos version kommer ut. Har velat se den länge, och det vore ju liksom orättvist att kolla på tarantinos först...