tisdag 29 april 2008

Girls Girls Girls

Hur vill ni ha dem? Flörtiga, dansanta, villiga, nakna och runt en stolpe? Jag har inget emot naken underhållning, men om jag vore er skulle jag begära en sjukdomshistoria innan jag tog i någon av dem. Men jag kanske är fördomsfull.
Det där med ett familjevänligt Vegas vet jag väl inte om jag håller med om. Kanske finns det shower som passar barn, men antalet bilder på lättklädda, nakna och allmänt porriga damer som delas ut, även på dagtid, och som sedan ligger utspridda på gatorna tar väl bort en del av familjeidyllen. Men vad vet jag.

Vad gäller resan hit kan jag väl säga att jag inte var någon happy camper igår. Incheck på Arlanda vid 08:15, flyg till Chicago tog nästan nio timmar, kö för att bli utfrågad och få fingeravtrycken avskannade, väntan och sedan nästan fyra timmar i luften innan landning i stekheta Las Vegas vid 02:30, svensk tid. Trött som fan. Det fick bli roomservice och lite senare en promenad nedför the Strip till Cheesecake Factory för lite efterrätt. Halvblind på grund av alla blinkande ljus föll jag i koma några timmar senare.

Idag var inte mycket piggare. Men det blev allt lite shopping ändå. Jag är en iPod Touch rikare och typ 3000 kronor fattigare... det får bli nudlar fram till sommaren. Men shit vad mycket musik och video jag kommer att få plats med!
Vann lite på en enarmad bandit innan han drog sitt vapen och rånade mig på de stackars små dollarna. Jag förstår fascinationen, även om de flesta ser rätt tragiska ut där de sitter.

Nej, nu måste jag faktiskt sova. Planet går vid 09:56 (Las Vegas-tid) imorgon till New Orleans. Börjar bli nervös nu...

2 kommentarer:

Hanna Eat World sa...

Mmm.. verkligen synd om dig som är så trött och har jet lag, VERKLIGEN JÄÄÄTTESYND OM DIG!!!

Hoppas att ni har det ljuvligt!

missTv sa...

Hehehe!
Tack, det har vi.