tisdag 8 juli 2008

Det smakar gult

När jag är sjuk känns det som om allt bara stängs av. Men det är nog bara jag som stängs av. Ska till doktorn senare. Jag gillar inte att gå till doktorn. Så får man sitta där i väntrummet tillsammans med andra sjuka människor som spyr ut sina sjukdomar med varje tungt andetag.
Sedan får man lyssna till doktorns nedlåtande: ”Du är förkyld”, medan han/hon/det tittar på mig med uttråkad blick. Det är bara klappen på huvudet som fattas. Och så får man krypa längs doktorns fötter och tigga till sig medicin som faktiskt hjälper. Så man får sova på nätterna. Så man slipper känna som man hostar upp lungorna, så man slipper smaken. Sedan duscha i timtals när man kommer hem. Skrubba sig ren från förnedringen.
Jag gillar inte människor. Inte idag. Jag vill ha en tunnel att gå i från min dörr till doktorns dörr, sedan till apoteket, så jag slipper möta någon, slipper sitta mitt emot någon, slipper prata med någon.

Dessutom har jag bara två avsnitt kvar på säsong två av House. Har inte säsong tre. Någon som har säsong tre? Svåra abstinensbesvär väntar.

2 kommentarer:

Lady M sa...

Men usch gumman! Stackare :(
Men det där med en tunnel direkt till läkaren låter bra! Hatar att sitta i väntrum, det känns precis som man går och slickar på handtagen på tunnelbanan..man bara fylls med bakterier..
Hoppas du mår bättre snart!!
Kram!

missTv sa...

Tack, tack. Jag hoppas att morfinet kommer göra sitt i natt.